VÍNA K HOVĚZÍMU
Hovězí maso má rádo tříslovinná vína a lze jej kombinovat takřka se všemi červenými víny, záleží na jeho úpravě. Pokud chcete experimentovat, vyzkoušejte překvapivou harmonii grilovaného steaku s tělnatým burgundským Chardonnay.
Chcete se dozvědět více o párování vín s pokrmy? Podívejte se na naše tipy na výběr vhodných vín k pokrmům nebo na naše doporučení k pokrmům podle abecedy.

Velmi příjemné harmonické cuvée z odrůd Grenache, Syrah z družstevního vinařství na úpatí hory Mont Ventoux z...

Vinařství Château Vignol pěstuje tradiční odrůdy z oblasti Bordeaux - také toto cuvée bylo vyrobeno z odrůd...

Vinařství Château de Coudot z Haut-Médoc pěstuje tradiční odrůdy z oblasti Bordeaux - také toto bohaté sametové cuvée...

Cuvée Louisiane z vinařství Château Vignol je vyrobeno z Merlotu a nabízí elegantní aroma zralých třešní, ostružin a...

Rafinované cuvée z odrůd Grenache a Syrah s vůní sladkých ostružin, černých třešní a vanilky Plné, strukturované...

Domaine de Magallane hospodaří na 25 ha asi 20 km od Avignonu a pěstuje tradiční rhônské odrůdy - tato novinka...

Šťavnaté cuvée ze Syrahu a Grenache s bohatou paletou vůní z AOC Minervois, skvělé k uzeninám, drůbeži a sýrům ...

Na vinicích vinařství Domaine Striffling v samém srdci Beaujolais se pěstuje vinná réva již od 17.století a s...

Víno z Languedocu v BIO kvalitě s dominancí Mourvedre s aroma růžových lístků, kůže a tabáku, ideální k pečenému masu...

Vinařství Le Renard z jižní Rhôny se může pochlubit dlouhou vinařskou tradicí - první zmínky najdeme již v...