VÍNA K VEPŘOVÉMU
Vepřové maso je velmi tolerantní a snoubí se s širokou paletou tělnatějších bílých (Bordeaux, údolí Rhôny, Languedoc), plnějších růžových (údolí Rhôny, Languedoc) nebo nepříliš tříslovinných červených vín (údolí Loiry, Beaujolais, Burgundsko). Opět vezměte v úvahu další ingredience pokrmu a tepelnou úpravu - podívejte se na naše tipy na výběr vhodných vín k pokrmům nebo na naše doporučení k pokrmům podle abecedy.

Vinařství Château Vignol pěstuje tradiční odrůdy z oblasti Bordeaux - také toto cuvée bylo vyrobeno z odrůd...

Cuvée Louisiane z vinařství Château Vignol je vyrobeno z Merlotu a nabízí elegantní aroma zralých třešní, ostružin a...

Rafinované cuvée z odrůd Grenache a Syrah s vůní sladkých ostružin, černých třešní a vanilky Plné, strukturované...

Domaine de Magallane hospodaří na 25 ha asi 20 km od Avignonu a pěstuje tradiční rhônské odrůdy - tato novinka...

Velmi příjemné alsaské Sylvánské se svěží citrusovou chutí a vůní květů hlohu, trnky a jarních petrklíčů. Suchý...

Dokonalá harmonie květinových, ovocných a minerální tónů v tradičním alsaském rieslingu Suchý alsaský Riesling...

Víno z Languedocu v BIO kvalitě s dominancí Mourvedre s aroma růžových lístků, kůže a tabáku, ideální k pečenému masu...

Vinařství Le Renard z jižní Rhôny se může pochlubit dlouhou vinařskou tradicí - první zmínky najdeme již v...

Minerální, strukturované šampaňské, s příjemným květinovým aroma a ovocnou chutí broskví a zralých hrušek...

Rafinované, energické šampaňské sytě lososové barvy bylo vyrobeno ze směsi tradičních šampaňských odrůd -...