Jean Brunet - Terina z divočáka
Kód: 6516Detailní popis produktu

Lahůdková vepřová terina s masem z divočáka pro zvídavé gurmány, vyrobená bez konzervantů a umělých barviv. Výborně chutná s čerstvým venkovským chlebem a plným kořenitým červeným vínem z Languedocu!
Hmotnost: 90 g
Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, vepřová játra, kančí maso - 20%, sůl, koření, muškátový oříšek
Pro společnost Jean Brunet, kterou najdete v jižní Francii na úpatí Pyrenejského masivu, je zásadním krédem věrnost tradičním venkovským receptům a výroba konzerv bez umělých barviv, konzervantů a dalších chemických přísad. Společnost byla založena v roce 1895 panem Louisem Brunetem, který byl vyhledávaným řezníkem v regionu. Klíčovým milníkem pro celou společnost bylo převzetí jejího vedení vnukem zakladatele, panem Jeanem Brunetem, který vytvořil novou strategii a zaměřil se na výrobu paštik ve skle a v konzervách a společnost od té doby výrazně vyrostla a dostala se na zahraniční trhy. Od roku 2020 byla výroba rozšířena o prémiové značky, speciální a BIO produkty.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.