DELIKATESY Z MASA, RYB, FOIE GRAS
Francouzské teriny jsou vynikající volbou pro každodenní aperitiv - jejich příprava je rychlá a skvěle chutnají s kouskem čerstvého chleba, bagetky či bílého toastu. Pro gurmány máme v nabídce také výrobky s oblíbenými foie gras nebo různé speciality z ryb. Přemýšlíte, jaký je rozdíl mezi paštikou a terinou? Mrkněte na Jak chutná terina?

Tradiční francouzská hrubozrnná vepřová terina, vyrobená bez konzervantů...

Labužnická pochoutka z tuňáka se sušenými rajčaty. Chutná výborně jako...

Skutečná pochoutka pro gurmána - rilety z pštrosího masa s konfitovanou...

Výjimečná paštika pro skutečné labužníky - vepřová terina s husími játry a...

Delikátní kachní terina s armagnacem a špetkou muškátového oříšku dobře...

Lahůdková vepřová terina s masem z divočáka pro zvídavé gurmány, vyrobená bez...

Klasika mezi paštikami - to je tradiční paštika z vepřového masa, sádla a...

Chutná vepřová terina s červenou paprikou a zelenými olivami, vyrobená bez...

Zvěřinová terina s 20% jeleního masa s armagnacem, vyrobená podle tradičních...

Labužnická terina z kachního masa a šalotky se špetkou Armagnacu, vyrobená...

Konfit z kuřecích a krůtích jater - tradiční francouzská terina, vyrobená bez...

Konfit z vepřových jater, vyrobený podle tradičního receptu z Bretagne pro...

Tradiční vepřová terina dle původního rodinného receptu z roku 1915 s...

Vepřová terina s lesními hříbky dle původního rodinného receptu z roku 1915,...

Luxusní pomazánka z kachních jater s konfitem z bílých fíků. Vynikající...