KRÁLÍK BÍLÉM NA VÍNĚ A HRUBOZRNNÉ HOŘČICI

Objevte s námi dávno zapomenutý pokrm z králičího masa, připraveného na bílém víně s chuťově výraznou hrubozrnnou hořčicí a připomeňte si chvíle Vašeho dětství - vždyť králičí maso bývalo oblíbeným jídlem našich babiček, zejména na venkově. Recept je rychlý, jednoduchý na přípravu a přitom velmi chutný - králičí maso získává ve spojení s bylinkami, hořčicí a vínem na příjemné pikantnosti a šťavnatosti.

K pokrmu se výtečně hodí těstoviny - široké nudle, špagety nebo jiné oblíbené tvary. Skvěle také ladí s alsaskými spaezlemi - přílohou z vajec a mouky.

Pokrm je výrazný, díky hořčici a vínu mírně kyselý a pikantní - zaslouží si proto také výrazné víno s vyšší kyselinkou - výborně se hodí suchý alsaský Riesling, Sylvaner nebo Chenin Blanc z údolí Loiry. Zajímavou kombinaci tvoří s růžovým Clairetem z Bordeaux

Nevyhovuje Vám formát receptu z internetu? Napište nám, rádi Vám zašleme PDF verzi do mailu!

 

VAŠEHO KRÁLÍKA NA BÍLÉM VÍNĚ A HOŘČICI VÝBORNĚ DOPLNÍ: 

KRÁLÍK NA VÍNĚ A HOŘČICI

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení