RYBÍ FILETY NA BÍLÉM VÍNĚ

Pokrmy z ryb s vinnou smetanovou omáčkou jsou základem francouzské gastronomie. Víno, ve kterém se ryby připravují, zvýrazní jejich jemnou chuť a spolu s omáčkou dá pokrmu novou dimenzi. Omáček existuje nekonečné množství druhů - v našem receptu představujeme základní, jednoduchou omáčku "Sauce Parisienne" zjemněnou smetanou a žloutky. Příprava je relativně jednoduchá - výsledný pokrm je přitom velmi chutný a vydatný.

K pokrmu můžeme podávat brambory nebo rýži - ke smetanové omáčce se výborně hodí tělnatější bílá vína - aromatická cuvée z Languedocu nebo Bordeaux nebo bariková Chardonnay z Burgundska, nebo suchým Pinotem Gris z Alsaska. Skvěle bude chutnat také se suchým šumivým Crémantem nebo šampaňským.

Nevyhovuje Vám formát receptu z internetu? Napište nám, rádi Vám zašleme PDF verzi do mailu!

 

K RYBÍM FILETÁM NA VÍNĚ DOPORUČUJEME:

RYBÍ FILETY NA BÍLÉM VÍNĚ 3 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení