ŠUMIVÁ VÍNA & DELIKATESY
Oblíbené francouzské Crémanty se vyrábějí stejným způsobem jako pravé šampaňské - jediné, co je od šampaňského odlišuje je výběr odrůd, délka zrání a lokalita - pocházejí totiž z ostatních francouzských regionů. Způsob výroby spočívá v tom, že se vyrobí základní nízkoalkoholické víno, do kterého se přidají kvasinky a cukr a vzniklá směs se naplní do lahví. Láhev je uzavřena a ponechána svému osudu - proběhne v ní tzv. druhá fermentace, při které je vznikající oxid uhličitý uzavřen v láhvi a rozpouští se ve víně.
Šumivá francouzská vína se skvěle snoubí s vyhlášenými francouzskými delikatesami - nabízíme vína v doprovodu tradičních masových či zvěřinových terin, pochoutek z husích jater "foie gras", paštik z kachního, račího nebo šnečího masa.
Nezapomeňte k Vašemu dárku přidat kartičku s osobním blahopřáním!

Oblíbený Crémant z Alsaska z biologických vinic pana Anstotze nedaleko Strasbourgu, který je směsí odrůd Pinot Blanc,...

Něžné růžové šumivé víno z Alsaska s ovocnou vůní jahod a nektarinek a harmonickou...