DELIKATESY Z MASA, RYB, FOIE GRAS
Francouzské teriny jsou vynikající volbou pro každodenní aperitiv - jejich příprava je rychlá a skvěle chutnají s kouskem čerstvého chleba, bagetky či bílého toastu. Pro gurmány máme v nabídce také výrobky s oblíbenými foie gras nebo různé speciality z ryb. Přemýšlíte, jaký je rozdíl mezi paštikou a terinou? Mrkněte na Jak chutná terina?
Nejprodávanější
Výpis produktů

Výjimečná paštika pro skutečné labužníky - vepřová terina s husími játry a...

Lahůdková vepřová terina s masem z divočáka pro zvídavé gurmány, vyrobená bez...

Zvěřinová terina s 20% jeleního masa s armagnacem, vyrobená podle tradičních...

Konfit z kuřecích a krůtích jater - tradiční francouzská terina, vyrobená bez...

Labužnická terina z králičího masa s bílým vínem a liskovými oříšky, vyrobená...

Vepřová terina s lesními hříbky dle původního rodinného receptu z roku 1915,...