BAGETKY S PEČENÝM ČESNEKEM

Máte za dveřmi nečekanou návštěvu nebo večer chodíte kolem lednice jako mlsný kocour (kočka)? Nabízíme snadnou pikantní chuťovku, která je levná, minimálně pracná a připravená směs dá se uskladnit v lednici i po dobu několika dnů. Hlavní roli hraje pečený česnek, který tepelnou úpravou ztrácí svoji typickou ostrost a nabízí velmi zajímavou jemnější a přesto pikantní alternativu.

Tepelně neupravený česnek je pro víno vždycky problém - jeho vůně a chuť je natolik výrazná, že víno v tomto souboji  vždy prohrává a ustupuje do pozadí. Jiné je to však v případě pečeného česneku - tady partnera najdeme snáze. Výborně poslouží aromatická bílá vína - Riesling, Chenin blanc, vína z Minervois nebo údolí Rhôny nebo nízkotříslovinové Clairety z Bordeaux nebo ovocný Cabernet Franc z údolí Loiry.

Nevyhovuje Vám formát receptu z internetu? Napište nám, rádi Vám zašleme PDF verzi do mailu!

 

VAŠE ČESNEKOVÉ BAGETKY VÝBORNĚ DOPLNÍ: 

BAGETA S PEČENÝM ČESNEKEM

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení