KRÁLÍK NA JALOVCI A ČERVENÉM VÍNĚ

Objevte dávno zapomenutý pokrm z králičího masa, připraveného na červeném víně s výraznými ingrediencemi - česnekem, jalovcem a novým kořením a připomeňte si dávné chvíle Vašeho dětství - vždyť králičí maso bývalo oblíbeným jídlem našich babiček, zejména na venkově. Recept je rychlý, jednoduchý na přípravu a velmi chutný - králičí maso získává ve spojení s kořením a vínem na pikantnosti a šťavnatosti.

K pokrmu se výtečně hodí alsaské spaetzle - příloha z vajec a mouky - nebo také těstoviny jakéhokoliv tvaru.

Pokrm je bohatý na výrazné a kořenité chutě - zaslouží si proto plné a výrazné červené víno - výborně se hodí rustikální a kořenitá cuvée z Minervois nebo údolí jižní Rhôny nebo tělnatá, komplexní červená vína z Bordeaux.

Nevyhovuje Vám formát receptu z internetu? Napište nám, rádi Vám zašleme PDF verzi do mailu!

 

VAŠEHO KRÁLÍKA NA JALOVCI A ČERVENÉM VÍNĚ VÝBORNĚ DOPLNÍ: 

KRÁLÍK NA ČERVENÉM VÍNĚ A JALOVCI

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz