KRÁLÍK NA JALOVCI A ČERVENÉM VÍNĚ

Objevte dávno zapomenutý pokrm z králičího masa, připraveného na červeném víně s výraznými ingrediencemi - česnekem, jalovcem a novým kořením a připomeňte si dávné chvíle Vašeho dětství - vždyť králičí maso bývalo oblíbeným jídlem našich babiček, zejména na venkově. Recept je rychlý, jednoduchý na přípravu a velmi chutný - králičí maso získává ve spojení s kořením a vínem na pikantnosti a šťavnatosti.

K pokrmu se výtečně hodí alsaské spaetzle - příloha z vajec a mouky - nebo také těstoviny jakéhokoliv tvaru.

Pokrm je bohatý na výrazné a kořenité chutě - zaslouží si proto plné a výrazné červené víno - výborně se hodí rustikální a kořenitá cuvée z Minervois nebo údolí jižní Rhôny nebo tělnatá, komplexní červená vína z Bordeaux.

Nevyhovuje Vám formát receptu z internetu? Napište nám, rádi Vám zašleme PDF verzi do mailu!

 

VAŠEHO KRÁLÍKA NA JALOVCI A ČERVENÉM VÍNĚ VÝBORNĚ DOPLNÍ: 

KRÁLÍK NA ČERVENÉM VÍNĚ A JALOVCI

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení