AROMATICKÁ VÍNA
Lehká či středně plná, bílá nebo červená - tato vína vynikají svým intenzivním květinovým, kořenným nebo ovocným aroma. Většinou se jedná o vína z aromatických odrůd, vyráběná inertní metodou v nerezových nádržích pro maximální zachování a zvýraznění jejich přírodních vůní a chutí. Jsou to vína, která bývají ideálním doprovodem ke kořenitým a chuťově rozmanitým pokrmům - jejich vůně se velmi dobře doplňují s vůní koření a bylinek v jídle.

Polosuché lehké BIO víno z tradiční alsaské aromatické odrůdy Muscat s delikátní květinovou vůní muškátu, květů...

Elegantní alsaský Pinot Gris z BIO vinařství s komplexní směsicí chutí a vůní - převládají ovocné vůně broskví,...

Energický alsaský Pinot Noir z BIO vinařství rubínové barvy, s vůní červeného a černého rybízu, malin, červených...