PIZZA, TĚSTOVINY
Pizza a pokrmy z těstovin - tady je potřeba myslet spíše na přísady, omáčku, nebo náplň - ty je potřeba sladit s vínem. Smetanové omáčky volají po plných bílých vínech, rajčatové omáčky po vínech, které si poradí s rajčaty. Masovým náplním budou vyhovovat středně plná červená vína z Bordeaux, údolí Rhôny nebo Languedocu. Podívejte se na naše další tipy pro výběr vhodných vín k pokrmům nebo na naše doporučení k pokrmům podle abecedy.

Lehký alsaský Pinot Noir, vyrobený z ručně sbíraných hroznů, který zrál po dobu několika měsíců v alsaském...

Elegantní alsaský Pinot Gris z BIO vinařství s komplexní směsicí chutí a vůní - převládají ovocné vůně broskví,...

Energický alsaský Pinot Noir z BIO vinařství rubínové barvy, s vůní červeného a černého rybízu, malin, červených...