VÍNA K VEPŘOVÉMU
Vepřové maso je velmi tolerantní a snoubí se s širokou paletou tělnatějších bílých (Bordeaux, údolí Rhôny, Languedoc), plnějších růžových (údolí Rhôny, Languedoc) nebo nepříliš tříslovinných červených vín (údolí Loiry, Beaujolais, Burgundsko). Opět vezměte v úvahu další ingredience pokrmu a tepelnou úpravu - podívejte se na naše tipy na výběr vhodných vín k pokrmům nebo na naše doporučení k pokrmům podle abecedy.

Bohaté, harmonické cuvée z Languedocu z vyšších poloh v oblasti Saint-Chinian. Ve víně se snoubí hebkost Merlotu...

Minerální Blanc de Noirs je emblematickým šampaňským z malého rodinného vinařství Champagne Daniel Moreau, které...

Toto ušlechtilé bílé cuvée pochází z nejlepších parcel vinařství Saint-Cels, které se nachází ve vyšších...

Clairet se vyrábí podle starých vinařských metod již od středověku, kdy byl s velkým úspěchem dovážen do Anglie. Toto...

Exkluzivní šampaňské z výjimečného ročníku 2009 pro jedinečné okamžiky. Šampaňské zářivě žluté slámové barvy,...

Povedený experiment z biodynamického vinařství pana Bechtolda - toto příjemně ovocné rosé bylo vyrobeno jemnou...

Tradiční burgundský Pinot Noir ze střední části Burgundska Côte Chalonnaise s výraznými jahodovými tóny....

Půvabné burgundské Chardonnay s příjemným mixem vůní lipového květu, jarních petrklíčů, broskví,...

Toto červené cuvée z jižní Rhôny z tradičních odrůd Carignan, Cinsault, Grenache a Syrah je typickým příkladem...

Rustikální kořenité červené cuvée z jižní Rhôny, vyrobené scelením tradičních odrůd Grenache, Syrah a...

Ovocné suché růžové víno z odrůdy Cabernet Franc vyniká příjemnou vůní květů pomerančovníku, červených...


Luxusní šampaňské, vyrobené z pečlivě vybraných hroznů výjimečného ročníku 2014, speciálně připravené a vinifikované...