ZELENINOVÉ POKRMY
Zelenina - řadě druhů zeleniny vyhovují lépe kyseliny suchých bílých vín, než třísloviny červených. Důvodem je jejich kyselost nebo naopak sladkost (mrkev, cibule, papriky) a nebo také výrazná chuť (chřest, fenykl). Nicméně houby, lilek a těžší zapékané zeleninové pokrmy se velmi dobře kombinují s červenými víny. Pozor na rajčata a jejich kyselost - pokud udávají tón celému chodu, přemýšlejte o Rieslingu nebo Sauvignonu Blanc. Jsou-li silně zastoupena v jídle, které si jinak žádá červené víno, sáhněte po středomořské příchuti vín z Languedocu nebo z údolí Rhôny. Podívejte se na naše další tipy pro výběr vhodných vín k pokrmům nebo na naše doporučení k pokrmům podle abecedy
Potřebujete víno jako dárek? Vyberte si některýz našich degustačních balíčků nebo si vybírejte z široké nabídky dárkových balení vín - nabízíme základní i luxusní dárková vína ve všech cenových relacích.
PROJDĚTE SI TAKÉ:
Značky
Barva & druh
Obsah cukru
Způsob zrání?

Novinka z vinařství vinařství Saint-Cels z vyšších poloh Languedocu -...
VÝHODNÉ BALÍČKY
|
![]() |
Sady vín se slevou až 10% |
300+ DÁRKOVÝCH BALENÍ VÍN
|
|||